Početna Vijesti Ured gradonačelnika Jučer su održane konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora u Moslavačkoj Slatini, Donjoj Vlahiničkoj i Popovači

Najave

Obavijesti i pozivi
Jučer su održane konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora u Moslavačkoj Slatini, Donjoj Vlahiničkoj i Popovači
Petak, 22 Studeni 2019 13:28

konstituirajuće vijeće mosl slatina d vlahinička popovača 8 mNa osnovi izbornih rezultata u Vijeće mjesnog odbora Moslavačka Slatina ušlo je pet članova s liste Hrvatske stranke prava, a za predsjednika je još jednom izabran Vlado Gospočić.

Čestitajući im, gradonačelnik je naglasio kako će na godinu u Moslavačkoj Slatini krenuti i četvrta faza izgradnje distributivnog vodovoda i hidrantske mreže, kao i nastavak izgradnje plinske mreže.
Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Donja Vlahinička izabrana je Anica Janković iz HSP-a koja će zajedno s preostalih šest članova aktivno raditi za dobrobit svog mjesta.
U Vijeće mjesnog odbora Popovača, ujedno i najveći mjesni odbor, ušlo je šest članova iz Hrvatske demokratske zajednice, troje iz HSP-a te po jedan član iz SDP-a i HSLS-a. za predsjednicu je izabrana Katarina Uremović ispred HDZ-a.
Gradonačelnik je sva Vijeća mjesnih odbora pozvao na suradnju i zajednički rad kako bi se zajedničkim snagama omogućili što bolji uvjeti života naših građana i građanki.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.