knjiznica vU Knjižnici i čitaonici Popovača održano je predavanje s temom: "Zdravi stilovi života u dnevnoj bolnici" koje je posjetiteljima na vrlo informativan način prenijela klinička psihologica Jasminka Matić Jogunica.

ulja mVečeras se u Knjižnici i čitaonici Popovača s početkom u 19.00 sati održava predavanje 'Uvod u eterična ulja i njihova primjena u svakodnevnici'. Svi zainteresirani građani su dobrodošli.

homeopatija 2 mNaša sugrađanka Kristina Beronić (homeopat) održala je u Knjižnici i čitaonici Popovača za sve zainteresirane posjetitelje zanimljivo edukativno predavanje "Homeopatijom do zdravlja".

knjižnica božić 7 mKnižnica i čitaonica Popovača ususret nadolazećih blagdana organizirala je radionicu na kojoj su djeca izrađivala božićne pahulje uz tople božićne poruke u staklenkama s kapicama.

interliber mKnjižnica i čitaonica Popovača je šestu godinu zaredom organizirala susret 'Busom do kulture' uz posjet nekoliko različitih kulturnih sadržaja u Zagrebu.

radionica knjiznica mNajmlađi korisnici Knjižnice i čitaonice Popovača u okviru svojih kreativnih susreta već su krenuli s pripremama za nadolazeće božićno novogodišnje blagdane.

književni susret 2 mU prostoru popovačke Knjižnice i čitaonice organizirana su dva književna susreta s Gordanom Lukačić u kojima je na zanimljiv, lutkarski i interaktivni način predstavila svoje dvije slikovnice Čajana na mjesecu i Kakav sam – takav sam.

ivanka novacic mPopovčanka Ivanka Novačić sa sugrađanima je u prostoru Knjižnice i čitaonice podijelila svoja iskustva sa putovanja u Tursku.