Početna Natječaji i javni pozivi
Natječaji i javni pozivi
Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija
Srijeda, 02 Listopad 2019 08:08

opcinaNa ovotjednoj sjednici kolegija Ureda gradonačelnika usvojena je Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Popovače. Dodjeljuje se ukupno 57 stipendija, a Natječaj je otvoren do 2. studenog 2019. godine.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- savjetnik za javnu nabavu i EU fondove
Petak, 13 Rujan 2019 14:17

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (do povratka radnice s roditeljskog dopusta) na radno mjesto savjetnika za javnu nabavu i EU fondove u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovača.

Više...
 
Javni poziv za organizaciju '52. Voloderske jeseni'.
Petak, 19 Srpanj 2019 13:47

opcinaGrad Popovača objavljuje Javni poziv za organizaciju '52. Voloderske jeseni'.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- viši referent za poljoprivredu i poljoprivredno redarstvo
Srijeda, 17 Srpanj 2019 13:58

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijem u službu na radno mjesto- viši referent za poljoprivredu i poljoprivredno redarstvo u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovača.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- savjetnik za poljoprivredu i upravljanje imovinom
Srijeda, 17 Srpanj 2019 13:55

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijem u službu na radno mjesto savjetnika za poljoprivredu i upravljanje imovinom u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovača.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- savjetnik za javnu nabavu i EU fondove
Srijeda, 17 Srpanj 2019 13:55

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijem u službu na radno mjesto savjetnika za javnu nabavu i EU fondove u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovača.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- savjetnik za gradnju
Utorak, 09 Srpanj 2019 12:58

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijem u službu na radno mjesto savjetnika za gradnju u Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovača.

Više...
 
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima za radno mjesto- savjetnik za odnose s javnošću
Utorak, 09 Srpanj 2019 12:33

opcinaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje poziv kandidatima koji su se prijavili na natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijem u službu na radno mjesto savjetnika za odnose s javnošću u Upravni odjel za proračun i opću upravu Grada Popovača.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 31
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.