Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik pozdravio prvašiće
Gradonačelnik pozdravio prvašiće
Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 14:21

prvasici mGradonačelnik Josip Mišković posjetio je danas Osnovnu školu Popovača gdje je prvašićima poželio sreću i uspjeh na početku njihova obrazovnog puta i novih izazova.

Ovogodišnjim prvašićima su učenici viših razreda, članovi školske Dramske sekcije pripremili priredbu dobrodošlice, a prije upoznavanja sa njihovim učiteljima pozdravio ih je i ravnatelj Dražen Mlakar sa suradnicima.
U okviru dva razredna odjeljenja, ove se godine u prvi razred matične Osnovne škole Popovača upisalo 39 učenika, dok je njih ukupno 19 upisano u područne škole u naseljima Gornja Jelenska, Potok i Stružec. Osnovna škola Zorke Sever u jednom razrednom odjeljenju u Popovači broji 15 prvašića, dok je u područnim školama u Osekovu, Donjoj i Gornjoj Gračenici te Voloderu ukupno upisano 49 učenika prvih razreda. Kao i proteklih godina, Grad je za sve prvašiće osigurao prigodne poklone.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.