Početna Vijesti Ured gradonačelnika Popovača domaćin ovogodišnjeg Olimpijskog festivala dječjih vrtića Republike Hrvatske za SMŽ
Popovača domaćin ovogodišnjeg Olimpijskog festivala dječjih vrtića Republike Hrvatske za SMŽ
Srijeda, 29 Svibanj 2019 14:35

djecja olimpijada mU sportskoj dvorani popovačke Osnovne škole Zorke Sever održan je Olimpijski festival dječjih vrtića Republike Hrvatske za SMŽ.


Riječ je o susretu u organizaciji županijske Zajednice sportskih udruga i saveza, a koje je u novoj popovačkoj sportskoj dvorani okupilo preko 300 djece u dobi od četiri do šest godina iz osam vrtića s područja županije, i to iz Novske, Lipovljana, Kutine, Siska, Petrinje, Popovače i Gline. Kao novitet u sadržajima već tradicionalnog, 18. po redu Olimpijskog festivala dječjih vrtića RH za SMŽ, održana je revijalna utrka „Teta štafeta" u kojoj su se natjecale tete dječjih vrtića sudionika. U revijalnom dijelu programa nastupile su popovačke mažoretkinje koje su nosile i zastavu Festivala, dok je čast nošenja male olimpijske baklje pripala malim članovima Nogometnog kluba Moslavac Popovača.
Priznanje za fair play na ovom je festivalu dobio dječji vrtić Bubamara iz Gline, a ukupni pobjednik je Dječji vrtić Kutina.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.