Početna Vijesti Ured gradonačelnika U OŠ Zorke Sever održane Sportske igre mladih- „Coca-cola kup“
U OŠ Zorke Sever održane Sportske igre mladih- „Coca-cola kup“
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 13:44

coca cola kup mU sportskoj dvorani Osnovne škole Zorke Sever u petak, 17. svibnja održana je sportska manifestacija Sportske igre mladih- „Coca-cola kup" na kojoj je sudjelovalo 12 ekipa iz dviju popovačkih osnovnih škola i njihovih područnih odjeljenja.


Kako ističu organizatori ovog susreta, Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnih i srednjih škola da u razdoblju od mjeseca siječnja do kolovoza besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Coca- Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Rekordnu 2018. godinu obilježilo je više od 32.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 100 gradova.
Otvorenju ove sportske manifestacije koja je okupila ukupno 120 natjecatelja, nazočio je pored zamjenika sisačko- moslavačkog župana Romana Rosavca i gradonačelnik Josip Mišković poželivši sreću svim ekipama.
Nakon odigravanja kvalifikacijskih turnira Coca- cola kupa u gradovima, uslijedit će županijske završnice, a ona je za Sisačko- moslavačku županiju na rasporedu 7. lipnja. Velika državna završnica kupa je predviđena tijekom kolovoza u Splitu.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.