Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan prvi Okrugli stol na temu 'Izgradnje Reciklažnog dvorišta u Popovači'
Održan prvi Okrugli stol na temu 'Izgradnje Reciklažnog dvorišta u Popovači'
Petak, 27 Travanj 2018 14:35

okrugli stol rd mU Popovači je jučer, 26. travnja 2018. održan prvi Okrugli stol u sklopu provedbe projekta 'Izgradnja reciklažnog dvorišta u Popovači.


Gradonačelnik Josip Mišković i njegovi suradnici ovom prilikom pružili su okupljenim građanima detaljnije informacije vezane za ulogu reciklažnog dvorišta odnosno pravilnu pripremu otpada za odlaganje. Snažan interes izražen je i za temu o sprečavanju nastanka otpada te značaju reciklažnog dvorišta u kontekstu zaštite okoliša. „Okrugli stol organiziran je u cilju podizanja znanja i svijesti cjelokupnog stanovništva o navedenim temama. Rasprava je na ovom susretu bila iznimno konstruktivna, te smo zajedno sa građanima definirali potencijalne mjere za poticanje na odvojeno prikupljanje otpada među kojima i nabavu spremnika za kućanstva"- istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković.
Okrugli stol jedna je u nizu planiranih informativno- obrazovnih aktivnosti koje se za građane provode u sklopu provedbe projekta 'Izgradnja reciklažnog dvorišta u Popovači' sufinanciranog od strane Europske unijeiz Kohezijskog fonda sa 2.666.550,00 kuna, što iznosi 85% ukupno prihvatljivih troškova ovog Projekta. Ukupna vrijednost projekta je 4.042.253,24 kuna.
Građanima su ovom prilikom podijeljeni informativni i promidžbeni materijali, a još jedan okrugli stol s istim temama bit će održan u gradskoj vijećnici 5. lipnja s početkom u 19 sati.

Obavijest za javnost Reciklazno dvoriste1

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.