rd popovacaGrad Popovača poziva Vas na Okrugli stol u sklopu provedbe projekta 'Izgradnja reciklažnog dvorišta u Popovači, koji će biti održan u prostoru Doma kulture u Popovači 26. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati.

 

Okrugli stol organizira se u cilju podizanja znanja i svijesti cjelokupnog stanovništva o sljedećim temama: uloga reciklažnog dvorišta i pravilna priprema otpada za odlaganje; sprečavanje nastanka otpada; reciklažno dvorište i zaštita okoliša. U sklopu rasprave s okupljenim građanima nastojat će se identificirati potencijalne mjere za poticanje građana na odvojeno prikupljanje otpada među kojima i nabava spremnika za kućanstva.
Okrugli stol jedna je u nizu planiranih informativno- obrazovnih aktivnosti koje se za građane provode u sklopu provedbe projekta 'Izgradnja reciklažnog dvorišta u Popovači' sufinanciranog od strane Europske unijeiz Kohezijskog fonda sa 2.666.550,00 kuna, što iznosi 85% ukupno prihvatljivih troškova ovog Projekta. Ukupna vrijednost projekta je 4.042.253,24 kuna.

Još jedan okrugli stol s istaknutim temama bit će održan u istom prostoru 5. lipnja s početkom u 19 sati.