Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik održao prijem učenika područnih škola
Gradonačelnik održao prijem učenika područnih škola
Četvrtak, 26 Travanj 2018 13:15

podrucne skole mUčenici područnih škola s ovog područja posjetili su jučer Popovaču, a njihov posjet središtu Grada obuhvatio je i već tradicionalni prijem kod predstavnika gradske uprave.


Za gradonačelnika Josipa Miškovića su učenici trećih razreda iz Gornje Jelenske, Volodera, Potoka, Osekova i Strušca u pratnji svojih učiteljica pripremili niz zanimljivih pitanja. Zanimalo ih je kako se postaje gradonačelnik i kako je to obavljati ovu dužnost, a izrazili su i brojna komunalna pitanja vezana za izgradnju pješačkih staza u njihovim naseljima, uređenje cesta i igrališta, dovršetak nove osnovne škole sa sportskom dvoranom u Popovači.
Veselo druženje zaključeno je uz podjelu slatkiša malim gostima koji su u okviru ovog posjeta obišli i Tradicijsku okućnicu gdje je im je domaćin bilo Likovno društvo 'Moslavački krug'. Za učenike je potom, u organizaciji Knjižnice, održana kazališna predstava 'Tonka Bontonka' u izvedbi Scene Gorica.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.