Početna Vijesti Ured gradonačelnika Projekt izgradnje Dječjeg vrtića Voloder

Najave

Projekt izgradnje Dječjeg vrtića Voloder
Četvrtak, 28 Prosinac 2017 08:18

dv voloder Jedan od planiranih projekata Grada Popovače u narednom razdoblju je Izgradnja Dječjeg vrtića u Voloderu za kojeg je izrađeno idejno rješenje.

Dječji vrtić Voloder nalazit će se u neposrednoj blizini postojeće škole, na sjevernom obronku brežuljka uz kojeg se veže i sportsko igralište. Sastojat će se od dvije skupne vrtićke jedinice, uz pripadajuće garderobe i sanitarne jedinice, od kojih svaka čini zaseban volumen i rastvara se prema natkrivenoj terasi južne orijentacije. Terase se prostorno nadovezuju na vrtićki igrališni perivoj s didaktičkim spravama za igru i razvoj djece. Treći, gospodarski volumen čine prostori za odgojitelje, distribucijska kuhinja, spremišta te kotlovnica. Zajedno s volumenom prve jedinice, on definira prostor natkrivenog ulaznog trijema. Konačno, ulazni se trijem nastavlja u centralni šesterokutni prostor više namjena koji sadrži izravnu vezu s jedinicama i s vanjskim prostorom te predstavlja ugodno mjesto susreta vrtićke institucije s obitelji djeteta.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.