Početna Vijesti Ured gradonačelnika Asfaltirano oko pet kilometara cesta
Asfaltirano oko pet kilometara cesta
Petak, 09 Prosinac 2011 12:18

modernizacija-cesta-mOvih je dana izvršena primopredaja građevinskih radova na modernizaciji nerazvrstanih cesta na području Općine Popovača.

"Ugovorena vrijednost radova iznosi 2.260.000 kuna, a radove je izvela tvrtka Županijske ceste Zagrebačke županije. Riječ je o projektu sufinanciranom od strane Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, a dugo zadržavanje lijepog vremena doprinjelo je da se svi radovi završe u planiranom roku"- rekao je općinski načelnik Josip Mišković.
U okviru realizacije projekta modernizacije nerazvrstanih cesta asfaltirane su četiri ulice na području Općine. Ulica Josipa Salvadora u Ciglenici asfaltirana je u dužini od oko 400 metara, Vinogradska Mikulanica u Popovači oko 2050 metara. Cesta u voloderskom Donjem Krivaju presvučena je asfaltom u dužini od oko 2000 metara, a Rudnička u Gornjoj Jelenskoj u dužini od oko 400 metara.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.