Početna Vijesti Ured gradonačelnika Za stotinu obitelji jednokratna pomoć od tristo kuna
Za stotinu obitelji jednokratna pomoć od tristo kuna
Ponedjeljak, 28 Studeni 2011 12:28

kolegij-28-11-mNa današnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o isplati jednokratnih financijskih pomoći u iznosu od 300,00 kuna za stotinu obitelji s područja Općine koje su u potrebi.

Kako je istaknuto, predsjednici Vijeća mjesnih odbora obvezni su najkasnije do 10. prosinca Općini dostaviti popis svojih sumještana slabijeg imovinskog stanja koji se predlažu za dodjelu ove prigodne blagdanske pomoći.
U nastavku kolegija donesena je i Odluka o isplati božićnica roditeljima poginulih hrvatskih branitelja s ovog područja u iznosu od tisuću kuna. Kao i proteklih godina, one će se uručiti u okviru predblagdanske svečane sjednice popovačkog Općinskog vijeća.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.