Početna Vijesti Ured gradonačelnika Za subvencije plasteničke proizvodnje 39.956 kuna

Najave

Obavijesti i pozivi
Za subvencije plasteničke proizvodnje 39.956 kuna
Ponedjeljak, 09 Svibanj 2011 19:26

kolegij_9_5-mNa današnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o isplati subvencija u poljoprivredi za plasteničku proizvodnju.

Kako je obradom zahtjeva i kontrolnim obilaskom terena utvrdilo nadležno Povjerenstvo, subvenciju ovog oblika proizvodnje povrća i cvijeća ostvaruje 12 proizvođača s područja Općine, kojima će se isplatiti potpore u ukupnom iznosu od 39.956 kuna. Subvencija plasteničke proizvodnje iznosi do tri kune po četvornom metru, a ukupna površina obuhvaćena zahtjevima je 13.922 četvorna metra.
U nastavku sjednice kolegija Ureda načelnika donesena je Odluka o raspisivanju Natječaja za izgradnju kanalizacije u Ulici hrvatskih branitelja u Popovači, kao i Odluka o objavi Javnog poziva za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Popovača za 2011. godinu.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.