Početna Vijesti Ured gradonačelnika Aktualizirano pitanje slabe iskorištenosti trijema
Aktualizirano pitanje slabe iskorištenosti trijema
Četvrtak, 31 Ožujak 2011 15:58

sastanak-moslavacki-krug-mNa sastanku zamjenika općinskog načelnika Kristine Ričković- Rusan i Dragana Šarčevića s tajnicom Likovnog društva „Moslavački krug" Marijom Pukec- Žigić raspravljano je o mogućnostima snažnije iskorištenosti starog trijema u središtu Popovače.

Sudionici sastanka složili su se da postoji potreba za približavanjem tradicijskog objekta široj javnosti. U tom smjeru od strane Općine još je prošle godine upućen prijedlog da trijem na nekoliko sati bude otvoren svake subote. Tajnica „Moslavačkog kruga" Marija Pukec- Žigić izrazila je ovom prilikom spremnost članova udruge da se u cilju veće dostupnosti trijema kako gostima, tako i samim građanima Općine, angažiraju u prijemu posjetitelja ne samo u terminu koji bi bio ustaljen, već i okviru ostalih organiziranih posjeta. „Smatram da je određene aktivnosti potrebno usmjeriti i prema jačem približavanju likovnih kolonija koje se organiziraju na ovom području svim građanima, a posebno učenicima"- naglasila je Pukec- Žigić predloživši u okviru ovog sastanka i pokretanje projekta izrade izvornog suvenira oko kojeg bi se animirale sve za to zainteresirane udruge s područja Općine.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.