kolegij-21-3-2011mKako je odlučeno na današnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika, Općina će donijeti Odluku o kriterijima i mjerilima za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje te objaviti Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za utvrđivanje liste prvenstva za kupnju stanova iz POS programa.

 

Općinski načelnik Josip Mišković nazočio je ovih dana sastanku kojeg je Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama održala s predstavnicima gradova i općina zainteresiranih za nastavak provedbe projekta izgradnje stanova po programu POS-a. Tom prilikom potvrdio je spremnost da Općina u projektu participira osiguravanjem zemljišta za izgradnju stanova, kao i zainteresiranost Općine Popovača za kupnju prizemlja zgrade. „U prethodno provedenoj anketi za kupnju stana po ovom programu interes je iskazalo 20-ak građana s područja Općine, a stvarni aktualni podatak utvrdit će se nakon provedbe natječaja"- istaknuo je Mišković.
U nastavku današnjeg sastanka kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o početku postupka Javne nabave usluga opskrbe električnom energijom.