Početna Vijesti Ured gradonačelnika Aktivnosti na unapređenju sigurnosti prometa
Aktivnosti na unapređenju sigurnosti prometa
Ponedjeljak, 14 Ožujak 2011 00:14

obilazak-cesta-mZamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević sastao se s predstavnicima Županijske uprave za ceste odnosno Županijskih cesta Zagrebačke županije, Nadcestarije Kutina, kako bi razmotrili mogućnosti snažnijeg unapređenja sigurnosti prometa na cestama.

Kako je dogovoreno u okviru obilaska terena, kod mosta na Jelenki u Popovači će se u cilju povećanja sigurnosti nastojati još jače upozoriti vozače na taj zavoj.

obilazak-cesta1
Razmatrajući postojeće stanje na oštrom zavoju u Moslavačkoj ulici u Voloderu, zaključeno je da će se radi što kvalitetnijeg osiguravanja pješaka od naleta vozila na tom području produljiti odbojna ograda te u tom dijelu ceste brzina prometovanja ograničiti na 40 km/sat.obilazak-cesta2

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.