Početna Vijesti Ured gradonačelnika Sastao se kolegij Ureda načelnika
Sastao se kolegij Ureda načelnika
Ponedjeljak, 31 Siječanj 2011 01:00

Na danas održanoj sjednici općinski načelnik Josip Mišković upoznao je članove kolegija s odlukama usvojenima na skupštini tvrtke Moslavina d.o.o.

 

 

„Skupština Moslavine d.o.o. na posljednjoj je sjednici prihvatila radna tijela zadužena za realizaciju rekonstrukcije poduzeća koju je nužno provesti radi usklađenja s novim zakonom. U okviru rasprave o konceptima rekonstrukcije, zaključeno ja kako će se angažirati konzultantska tvrtka u cilju procjene koje je kvalitetnije rješenje- da li je to formiranje nove firme koja će se baviti samo otpadom ili nove tvrtke koja će se baviti vodom i odvodnjom. Na skupštini je usvojena i odluka o iskapčanju velikih dužnika iz ranijih godina"- rekao je Mišković dodajući kako se ove godine značajan dio ukupnih investicija Moslavine d.o.o. odnosi upravo na područje Općine Popovača. „Riječ je o ulaganjima u crpilište Osekovo- Ravnik planiranim u iznosu 5 milijuna kuna, odnosno izgradnji kanalizacije Popovača- Potok vrijedne oko 15 milijuna kuna".
Na današnjem sastanku kolegija Ureda načelnika donesena je i Odluka o objavi Javnog poziva za subvencije u poljoprivredi za 2011. godinu. Raspravljano je i o prijedlogu izmjena cijena najma društvenih domova na području Općine. U tom smislu načelnik je izrazio stav kako bi se svim građanima Općine trebalo omogućiti najam društvenih domova na području Općine po istim cijenama, neovisno o mjestu njihova prebivališta, dok bi se više cijene odredile za zainteresirane izvan područja Općine Popovača.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.