Početna Vijesti Ured gradonačelnika Odluke današnjeg sastanka kolegija Ureda načelnika
Odluke današnjeg sastanka kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 17 Siječanj 2011 01:00

Na današnjem sastanku kolegija Ureda općinskog načelnika prihvaćena je zamolba Rukometnog kluba „Moslavac" Popovača za podmirenje dijela troškova školovanja trenera na Društvenom veleučilištu u Zagrebu.

Članovi kolegija prihvatili su i zamolbu Osnovne škole Popovača za pomoć u uređenju parka oko objekta škole. Kako je obrazloženo u predmetnoj zamolbi, radi sigurnosti učenika ali i sve ostale djece koja koriste igračke u parku, potrebno je odstraniti suhe grane na tom prostoru.
Na današnjem sastanku kolegija Ureda načelnika usvojena je i Odluka o dodjeli sredstava u iznosu od 3.000 kuna Udruzi vinogradara i voćara „Škrlet" u svrhu organizacije tradicionalne proslave nadolazećeg blagdana sv. Vinka.
 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.