Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Održana sjednica kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 10 Siječanj 2011 11:46

Na danas održanoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o objavi Javnog poziva za predlaganje kandidata za članove Općinskog savjeta mladih kao savjetodavnog tijela Općinskog vijeća.

Ponovno pokretanje postupka izbora članova općinskog Savjeta mladih provodit će se sukladno prethodno utvrđenim kriterijima. Tako će ovo savjetodavno tijelo Općinskog vijeća brojati 9 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a u isti mogu biti birane osobe s prebivalištem na području Općine Popovača u dobi od 15 do 29 godina života.
Članovi kolegija na današnjem su sastanku raspravljali i o potrebi novog imenovanja doktora medicine i drugih zdravstvenih djelatnika za utvrđivanje nastupa vremena i uzroka smrti građana umrlih izvan zdravstvenih ustanova na području Općine. Usvojena je i Odluka o naknadi za korištenje javnih površina za isticanje svjetlećih reklama.
 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.