Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan sastanak kolegija Ureda načelnika
Održan sastanak kolegija Ureda načelnika
Utorak, 09 Studeni 2010 14:05

Na jučer održanom sastanku kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o početku postupka javne nabave press kontejnera.

Kako je obrazložio načelnik Josip Mišković, za nabavku četiriju press kontejnera koje u 40- postotnom iznosu sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Općina je proračunom osigurala 290.000 kuna. ‘Pored činjenice da prešanje otpada omogućava kvalitetniju iskorištenost kontejnerskog prostora i nema neugodnog mirisa, postavljanjem ovih kontejnera očekujemo smanjenje troškova odvoza otpada čak šest do sedam puta'- kazao je Mišković. Na jučerašnjem sastanku kolegija načelnika usvojena je i Odluka o isplati naknada za štetu na usvjevima uzrokovanu poplavom i to dvama obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u iznosima od po 4.800 kuna. Načelnik Mišković upoznao je članove kolegija s obavješću Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama koja je ovih dana raspisala 4. Javno nadmetanje za prodaju nekretnina u vlasništvu RH prikupljanjem pisanih ponuda. Obzirom da su kao predmet prodaje ovim Javnim nadmetanjem obuhvaćene i nekretnine s područja Općine Popovača, tekst Javnog nadmetanja kao i fotografije navedenih nekretnina postavit će se na Oglasnoj ploči Općine.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.