Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan sastanak kolegija Ureda načelnika

Najave
Održan sastanak kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2010 14:15

Na danas održanom sastanku kolegija Ureda načelnika donesena je Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu financijskih potpora- stipendija za redovne učenike srednjih škola i redovne studente s područja Općine Popovača za školsku godinu 2010./2011.

Kako je odlučeno, dodijelit će se ukupno 67 stipendija kao i prošle školske godine. Iz sredstava Proračuna Općine planiranih za javne potrebe u socijalnoj skrbi dodjelit će se ukupno 45 stipendija za učenike i studente slabijeg imovnog stanja i to 30 stipendija srednjoškolcima, 15 stipendija redovitim studentima i dvije stipendije za učenike i studente s posebnim potrebama. Iz sredstava planiranih za nadarene učenike i studente dodjelit će se ukupno 20 stipendija i to 10 nadarenim srednjoškolcima i deset darovitim studentima. Kao i prošle školske godine, stipendije za učenike srednjih škola iznosit će 300, a za studente 500 kuna mjesečno. Članovi kolegija Ureda načelnika na današnjem su sastanku donijeli i Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza učenika i studenata s područja Općine Popovača temeljem koje će se, kao i prošle godine, isti sufinancirati u iznosu od 25 posto cijene mjesečne karte javnog prijevoza.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.