Početna Vijesti Ured gradonačelnika Zaključci usvojeni na sastanku kolegija Ureda načelnika

Najave
Zaključci usvojeni na sastanku kolegija Ureda načelnika
Utorak, 13 Srpanj 2010 14:46

Na današnjem sastanku kolegija Ureda općinskog načelnika donešena je Odluka o nabavci stolova i stolica kojima će se opremiti Pučki dom u Voloderu, kao i plinskog štednjaka za Dom u Osekovu.

Članovi kolegija usvojili su i Odluku o početku postupka javne nabave elektromaterijala (stupova, lampi i žarulja). Temeljem danas donesenih odluka, Tehničkoj školi u Kutini će se, obzirom da istu pohađa velik broj učenika s područja Općine, osigurati nabavka novog projektora, dok će se općinskoj Poljoprivrednoj zadruzi doznačiti zahtjevanih 25.000 kuna u svrhu podmirenja troškova istraživanja mliječnosti krava koje provodi zagrebački Veterinarski fakultet. U okviru ove sjednice uvažen je i zahtjev Organizacijskog odbora 'Zlatnog glasa Moslavine' za podmirenjem troškova postavljanja pozornice u iznosu od 5.500 kuna. Za organizaciju te manifestacije koja se 31. srpnja održava u Strušcu, Općina će izdvojiti dodatnih 1.000 kuna u vidu sponzorstva. Kako je danas odlučeno, Općina će za potrebe Fizikalne terapije u popovačkom Domu zdravlja kupiti novi uređaj vrijedan 17.000 kuna.
Na današnjem sastanku usvojene su i odluke o raspisivanju Javnog nadmetanja za modernizaciju nerazvrstanih cesta, Natječaja za održavanje nerazvrstanih cesta te za Prvu fazu izgradnje ceste u Gospodarsko- proizvodnoj zoni 'Mišička'.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.