Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan sastanak kolegija Ureda načelnika

Najave
Održan sastanak kolegija Ureda načelnika
Petak, 21 Svibanj 2010 13:20

Na danas održanom sastanku kolegija Ureda načelnika utvrđen je Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o kumunalnom doprinosu, kao i Prijedlog Odluke o prodaji građevinskog zemljišta u Gospodarsko- proizvodnoj zoni 'Mišička'.

Usvojena je i Odluka o dodjeli stipendija za poslijediplomske studije. Kako je članove kolegija izvijestila tajnica Biserka Novak, na temelju raspisanog natječaja pristigle su tri prijave koliko se stipendija i dodjeljuje, a sve tri ispunjavaju uvjete natječaja. U okviru današnjeg sastanka, a sukladno proračunskim mogućnostima, prihvaćene su i zamolbe udruga za dodjelom financijskih sredstava i to- Tamburaškom orkestru za organizaciju 'Proljeća u Popovači', Udruzi mažoretkinja za put na europsko prvenstvo u Češku, Poljoprivrednoj zadruzi za organizaciju izložbe sira te KUD-u Moslavka Gornja Gračenica za organizaciju 'Lipanjskih susreta'. Moto klubu Valhalla iz Popovače je, u svrhu organizacije moto susreta, odobreno korištenje Pučkog doma u Potoku bez naknade.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.