Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan sastanak kolegija Ureda načelnika

Najave
Održan sastanak kolegija Ureda načelnika
Ponedjeljak, 10 Svibanj 2010 14:07

Voditelj općinskog Jedinstvenog upravnog odjela Ivan Čarapar upoznao je danas članove kolegija Ureda načelnika sa zaključcima sastanka Povjerenstva za otvaranje ponuda održanog 4. svibnja.

U okviru ovog sastanka Povjerenstvo je razmatralo ponude za periodični pregled i kontrolno ispitivanje vatrogasnih aparata, za izradu idejnog projekta produžetka Ulice braće Weiss, za izradu glavnog projekta pješačke staze u Jelengradskoj ulici te za izradu idejnog projekta pješačke staze u Gornjoj Jelenskoj.
Kako je objasnio Čarapar, za obavljanje poslova periodičnog pregleda i kontrolnog ispitivanja vatrogasnih aparata pristigle su dvije ponude, a usporedbom jediničnih cijena Povjerenstvo je utvrdilo da je ponuda tvrtke MIVA d.o.o. iz Kutine povoljnija. Za izradu idejnog projekta produžetka Ulice braće Weiss u Popovači u dužini 450 metara pristigle su četiri ponude, od kojih je najpovoljnija ona Ureda ovlaštenog inženjera Veljka Adamovića iz Kutine. Za izradu glavnog projekta pješačke staze u popovačkoj Jelengradskoj ulici sa pješačkim propustima ponude su predale dvije tvrtke, a povoljnija je bila ona kutinske tvrtke Valsil d.o.o. Od ukupno tri pristigle ponude, ista tvrtka bila je najpovoljnija i za izradu idejnog projekta pješačke staze sa odvodnjom u naselju Gornja Jelenska.


Na danas održanom sastanku kolegija Ureda načelnika donesena je i Odluka o podmirivanju troškova izleta na Plitvička jezera za sedmero učenika trećih razreda Osnovne škole Popovača, a na temelju prijedloga ravnatelja OŠ. Prihvaćen je i zatjev Gradskog društva Crvenog križa Kutina za supokroviteljstvom humanitarne akcije dobrovoljnog darivanja krvi koja će se 13. svibnja s početkom u 10 sati održati u prostoru restorana NPB 'Dr. Ivan Barbot' u Popovači.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.