Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Saznajte nešto više o 'Kazalištu sjena'
Saznajte nešto više o 'Kazalištu sjena'
Utorak, 25 Rujan 2018 13:57

kazaliste sjena mZanimljiv i edukativan projekt naziva "Kazalište sjena" koji je većinom sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture RH, Knjižnica i čitaonica Popovača započela je prošlog tjedna u svom prostoru.


„Ugodno i opušteno druženje proteklo je uz nove spoznaje o kazalištu sjena, njegovoj izradi, izradi pripadajućih lutaka te kazališnim primjerima i iskustvima. Voditeljica naših radionica je Ivka Babić iz "Svijeta lutaka" Zagreb, koja nam je pripremila i donijela kazališne rekvizite i pokazala kako kazalište sjena koristiti i pretvoriti u divne kazališne priče za malene. Nastavak našeg druženja zakazali smo za srijedu, 26.09.2018. u isto vrijeme na istom mjestu"- poručuju iz Knjižnice.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.