Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača STEM revolucija u popovačkoj Knjižnici
STEM revolucija u popovačkoj Knjižnici
Srijeda, 12 Rujan 2018 13:56

stem mU popovačkoj gradskoj Knjižnici organizirana je STEM radionica koju je održao voditelj i ambasador Stem revolucije Darko Rakić.

"U paketu sa zanimljivim uvodnim predavanjem i korisnim informacijama na radionici su polaznici dobili priliku programirati i samostalno iskušati kako micro:bit, to malo računalo, funkcionira. Djeca su dobila upute na koji način mogu raditi samostalno, kod kuće na posuđenom microbitu iz naše knjižnice te na zabavan način učiti i programirati i zahtjevnije zadatke...na kraju su neki od polaznika iskoristili priliku i prvi puta posudili svoj microbit u našoj knjižnici. Nadamo se da je to tek početak STEM revolucije u našoj Knjižnici"- ističe ravnateljica Knjižnice Nives Jurkin Stambolija.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.