Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Ponovno okupljanje na radionici za odrasle
Ponovno okupljanje na radionici za odrasle
Srijeda, 24 Siječanj 2018 13:36

radionica vProteklog tjedna Knjižnica i čitaonica Popovača ponovno je okupila polaznice svojih kreativnih radionica za odrasle.

"Nakon neprekidnih 12 godina druženja i stvaranja i potom malo duže pauze, ponovo smo se okupili u prostoru Knjižnice, ovaj put pod stručnim voditeljstvom Vesne Stipanović iz Zagreba koja nam je na jasan i šarmantan način prenijela puno svog znanja o transfer tehnici, u ovom slučaju o prijenosu slike na drvenu podlogu, kutijicu. Nove metode rada, ali uvijek ista strast za kreativnim izražavanjem i opuštenim, veselim druženjem napunila je prostor Knjižnice zainteresiranim polaznicama"- ističu iz Knjižnice i čitaonice Popovača.

radionica 1 2

radionica 1 3

radionica 1 6

radionica 1 9

radionica 1 7

radionica 1 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puno svog znanja o transfer tehnici, u ovom slučaju o prijenosu slike na drvenu podlogu, kutijicu. Nove metode rada, ali uvijek ista strast za kreativnim izražavanjem i opuštenim, veselim druženjem napunila je prostor Knjižnice zainteresiranim polaznicama.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.