Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača U Knjižnici održan kviz za treće razrede OŠ Popovača
U Knjižnici održan kviz za treće razrede OŠ Popovača
Nedjelja, 12 Lipanj 2011 22:17

kviz-mU Knjižnici i čitaonici održan je kviz za učenike trećih razreda Osnovne škole Popovača.

Riječ je o već tradicionalnom druženju kojeg Knjižnica organizira u suradnji sa školskom knjižnicom, a kroz igre učenika na zadanu temu. U susretu su sudjelovali 3A i 3B razred matične škole, a po prvi put kviz je održan i za polaznike trećih razreda područnih škola iz Osekova, Gornje Jelenske, Strušca i Volodera.

kviz1

kviz2
Tema ovogodišnjeg kviza bila je priča pod nazivom "Emica" autorice Ankice Blažinović Kljajo prema kojoj su učenici pripremali svoje zadatke podijeljeni u tri skupine. Kvizaši- čitači odgovarali su na pitanja vezana za priču, likovnjaci su svoj osvrt na „Emicu" izrazili na velikom hameru dok su dramaturzi pripremili pravu malu predstavu na ovu temu. Rezultate njihova rada ocjenjivao je žiri u sastavu troje starijih učenika, a sudionici su nagrađeni šestomjesečnim odnosno godišnjim besplatnim članstvom u Knjižnici.kviz3

kviz4

kviz5

(Foto: Knjižnica i čitaonica Popovača)

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.