Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača U Knjižnici održano predavanje o sigurnijem internetu za djecu
U Knjižnici održano predavanje o sigurnijem internetu za djecu
Utorak, 08 Ožujak 2011 16:26

darko-rakic-mKnjižnica i čitaonica Popovača organizirala je predavanje na temu 'Sigurniji internet za djecu' koje je roditeljima osnovnoškolaca održao učitelj informatike Darko Rakić. 

 

Ovom prilikom Rakić je upozorio na brojne opasnosti koje za djecu korisnike krije internet. Upoznao je roditelje i s temeljnim značajkama novog načina zlostavljanja među djecom, takozvanim „cyber-bullying-om", a na istoimenu temu prikazan je i kratak dokumentarni film.
U okviru razgovora koji je uslijedio nakon formalnog dijela ovog susreta, gost predavač Darko Rakić uputio je roditeljima nekoliko savjeta o tome na koji način pristupiti djeci i dobiti uvid u njihove aktivnosti na internetu, odnosno kako ih usmjeriti na pozitivne strane korištenja interneta.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.