Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Projekt za treće razrede osnovne škole

Najave

Obavijesti i pozivi
Projekt za treće razrede osnovne škole
Petak, 22 Svibanj 2009 16:37

U Knjižnici i čitaonici Popovača održan je tradicionalni izvanučionički projekt na temu priče Želimira Hercigonje "Sovica Paka". Tri odjeljenja trećih razreda OŠ Popovača podijeljeni u grupe unutar odjeljenja u jutarnjim su se satima pripremali za sudjelovanje u projektu iščitavajući tekst koji im je zadan.

Nakon priprema i izrade plakata te nakon kratkog odmora i zakuske, učenici su pristupili predstavljanju svojih znanja i vještina na određeni književni tekst. Tako su predstavljani likovni plakati, dramska izvedba teksta te na kraju je održan kviz koji je još jednom potvrdio da su svi učenici, bez obzira na broj bodova koji su osvojili u cijelom projektu, pobjednici, koji su samostalno razumjeli i obradili do tada nepoznat sadržaj. Kućama su ponijeli dar iskaznice za članstvo u knjižnici, bookmarke i uspomenu na zanimljiv i kreativan izvanučionički dan u narodnoj knjižnici.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.