Početna Vijesti Dječji vrtić Dječji vrtić održao prodajnu izložbu uz “Dane kruha”
Dječji vrtić održao prodajnu izložbu uz “Dane kruha”
Ponedjeljak, 21 Listopad 2019 13:25

izlozba vrtic mU povodu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje, Dječji vrtić organizirao je prodajnu izložbu kruha i kolača koja je održana na središnjem trgu ispred Robne kuće u Popovači.


Aktivnost je to koju su snažno podržali roditelji odnosno bake i djedovi vrtićanaca koji su se u velikom broju angažirali u pripremi izloženih ukusnih pekarskih proizvoda, koje su na iznimno privlačnom štandu predstavljali djelatnici Dječjeg vrtića na čelu s ravnateljicom Andrejom Zeman.  Dobrovoljni prilozi prikupljeni od strane građana bit će namijenjeni nabavci novih didaktičkih igračaka. Izložbu su posjetili i polaznici Dječjeg vrtića, a inicijativu je podržao i gradonačelnik Josip Mišković sa suradnicima.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.