gospodarska izlozba vj Organizacijski odbor ovogodišnje, 51. po redu Voloderske jeseni poziva sve udruge, tradicijske obrte i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Grada Popovače odnosno Sisačko- moslavačke županije koji su zainteresirani za izlaganje na gospodarskoj izložbi manifestacije da se jave Turističkoj zajednici Grada Popovače najkasnije do 07. rujna 2018. putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob: 099/333 0188.


Kao i proteklih godina, Gospodarska izložba uz prodaju vlastitih proizvoda OPG-a, obrta i Udruga održat će se na prostoru parka uz crkvu u središtu Volodera (k.č.br. 135/1 k.o. Voloder) .
Tradicijski obrti, udruge i OPG-i sa ostalih područja kao i svi ostali subjekti zainteresirani za zakup javnih površina odnosno izlaganje na prodajnim štandovima tijekom trajanja manifestacije od 14. do 16. rujna 2018., za sve se informacije mogu obratiti na broj mobitela 091 4516 080 (Kristina Mihica) ili putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.