opcinaNa temelju članka 28. stavka 1. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13 i 73/17) – ZOGO jedinica lokalne samouprave dužna je na svom području osigurati javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada. Na temelju članka 30. stavka 7. ZOGO, predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave donosi odluku o načinu pružanja javnih usluga u roku od tri mjeseca od dana stupanja na snagu Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17). Sukladno tome, Grad Popovača dužna je donijeti Odluku o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada.

Sa namjenom donošenja navedene odluke izrađen je nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada Grada Popovače. Cilj Odluke je uspostava javnog, kvalitetnog, postojanog i ekonomski učinkovitog sustava sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Popovače.

Ovo savjetovanje otvoreno je od 25. siječnja 2018. do 12. veljače 2018. godine.

Popunjeni obrazac dostaviti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.zaključno do 12. veljače 2018. godine.

Po završetku savjetovanja, sve pristigle primjedbe/prijedlozi biti će razmotreni.

 

ODLUKA O OBJAVI

OBAVIJEST O JAVNOM UVIDU

NACRT PRIJEDLOGA- Odluka o načinu pružanja javnih usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Popovače

OBRAZAC- savjetovanje s javnošću- Odluka o načinu pružanja usluga prikupljanja MKO i BKO