IMG 20191118 182202 mJučer su održane konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora u Gornjoj i Donjoj Gračenici i Ciglenici.


Na konstituirajućoj sjednici Vijeća mjesnog odbora Gornja Gračenica nazočilo je šest članova HDZ-a, a osim njih u Vijeće su ušla i tri člana HSP-a. Jednoglasno je sa šest glasova izabran Igor Vuković za predsjednika. Novoizabrani predsjednik se zahvalio svima na potpori te izrazio želju za uspješnom daljnjom suradnjom kako bi se zajedničkim snagama što više pomoglo mjesnoj zajednici.
Konstituirano je i Vijeće mjesnog odbora Donja Gračenica gdje je u redovima HSP-a troje članova, dok ih je iz HDZ-a šest. Novoizabrani predsjednik Vijeća sa šest glasova je Daniel Starčić ispred Hrvatske demokratske zajednice.
Vijeće mjesnog odbora u Ciglenici jednoglasno je izabralo dosadašnjeg predsjednika Ivana Pasanca za predsjednika za sljedeće četiri godine. On se kandidirao zajedno s preostala četiri člana ispred Kandidacijske liste grupe birača.
Gradonačelnik Josip Mišković zajedno je sa stručnim službama pozvao sve nove sazive Vijeća mjesnih odbora na zajedničku suradnju za dobrobit svih građana i građanki.