Početna Vijesti Ured gradonačelnika Sastao se kolegij Ureda načelnika
Sastao se kolegij Ureda načelnika
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2012 15:48

kolegij-16-1-mKako je odlučeno na danas održanoj sjednici kolegija Ureda općinskog načelnika, Općinskom vijeću predložit će se ustupanje koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na II. dimnjičarskom području Općine dimnjačaru Dragutinu Šneleru iz Donje Gračenice.

Na današnjoj sjednici kolegija donesena je i odluka o raspisivanju Javnog natječaja za održavanje javne rasvjete, a prihvaćena je i zamolba Župnog ureda Osekovo za financijsku pomoć pri završetku radova na grijanju u crkvu u Strušcu, i to u iznosu od 10.000 kuna. Članove kolegija načelnik je izvijestio kako ovog tjedna održava tradicionalni prijem župnika s ovog područja, a na radnim sastancima naći će se i sa članovima Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja, potom Odbora za poljoprivredu kao i Vijeća mjesnog odbora Donja Jelenska.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.