Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija ureda načelnika
Održana sjednica kolegija ureda načelnika
Utorak, 15 Studeni 2011 11:30

kolegij-14-11-mOpćina Popovača podmirit će troškove autobusnog prijevoza za Vukovar članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata s ovog područja koji će u petak, 18. studenog nazočiti obilježavanju Dana sjećanja na žrtve tog grada 1991.- odlučeno je na jučerašnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika.

U nastavku sjednice usvojena je i Odluka o ponovnom raspisivanju Javnog natječaja za prodaju građevinskih parcela u Gospodarsko- proizvodnoj zoni "Mišička", kao i otvorenog postupka javne nabave za nabavu vodovodne opreme za izgradnju distribucijskog vodovoda u naselju Gornja Jelenska, Ulice Novo Brdo i Paklenica. Kako je obrazloženo, ovaj se postupak ponavlja obzirom da je prethodno dostavljena najpovoljnija ponuda bila veća od iznosa sredstava proračunom predviđenih za tu namjenu.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.