Početna Vijesti Odbori i komisije U tijeku izrada Proračuna za 2013. godinu
U tijeku izrada Proračuna za 2013. godinu
Srijeda, 05 Prosinac 2012 23:46

komisija-proracun-mČlanovi Komisije za proračun i imovinu na zadnjoj su sjednici raspravljali o III. Izmjenama i dopunama ovogodišnjeg te prijedlogu Proračuna za 2013. godinu o čemu će vijećnici odlučivati idući tjedan.

Prema riječima općinskog načelnika Josipa Miškovića, treći rebalans tehničke je prirode i odnosi se na poravnanja unutar Proračuna. „Mnogo je investicija koje su započete a neće se stići dovršiti do kraja godine, a što se prije svega odnosi na vodoopskrbu i odvodnju odnosno projekte koje sufinanciraju Hrvatske vode s kojima su prilično kasno potpisani ugovori. Prihodi su realizirani na gotovo očekivanoj razini. Kada je riječ o Proračunu za iduću godinu, u odnosu na ovogodišnji planira se njegovo smanjenje od pet do sedam posto"- napomenuo je načelnik najavivši da se smanjenje sredstava u navedenom postotku planira svim korisnicima izuzev općinskim ustanovama- Dječjem vrtiću i Knjižnici. Govoreći o kapitalnim projektima čija je realizacija u tijeku, istaknuto je kako se završetak rekonstrukcije trga ispred Doma kulture u Popovači očekuje do kraja ovog mjeseca.komisija-proracun1

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.