Početna Vijesti Mjesni odbori Načelnik se sastao s mještanima Podbrđa
Načelnik se sastao s mještanima Podbrđa
Ponedjeljak, 06 Veljača 2012 14:51

vmo-podbrde-mUređenje doma u Podbrđu bila je glavna tema sastanka kojeg je općinski načelnik Josip Mišković održao sa članovima Vijeća mjesnog odbora Podbrđe, predsjednicom tamošnjeg DVD-a te predsjednikom općinske Vatrogasne zajednice.

"Kako se radi o objektu koji u smislu pravno- imovinskih nije bio riješen, Općina Popovača je zajedno sa mještanima Podbrđa pokrenula inicijativu za uređenjem tog pitanja kako bi se ishodila legalizacija Doma"- uvodno je obrazložio načelnik.
Sudionici sastanka složili su se s načelnikovim mišljenjem kako je nakon ishođenja potrebne dokumentacije najkvalitetnije rješenje stavljanje Doma u vlasništvo Općine Popovača.
Predsjednik Vijeća ovog mjesnog odbora Ivan Jakovljević kao i predsjednica mjesnog DVD-a Ivančica Furda upozorili su ovom prilikom na potrebu sanacije krova ovog objekta te uređenja fasade i kuhinje odnosno adekvatnog prostora za pohranu vatrogasne opreme. Kako je također zaključeno u okviru sastanka, za korištenje Doma fizičke osobe plaćat će naknadu u iznosu od stotinu kuna, a predmetni ugovor će se potpisivati u Općini Popovača.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.