Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge DVD Popovača i PGD Črnomelj potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji
DVD Popovača i PGD Črnomelj potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji
Srijeda, 22 Lipanj 2011 22:43

bratimljenje-dvd-a-mDobrovoljno vatrogasno društvo Popovača i Prostovoljno gasilsko društvo Črnomelj jučer su svečano potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji.

Izaslanstvo slovenskih vatrogasaca predvođeno gradonačelnicom Črnomelja Mojcom Čemas Stjepanovič ovom prigodom posjetilo je i Općinu Popovača gdje su ih pozdravili općinski načelnik Josip Mišković i njegov zamjenik Dragan Šarčević. Bila je to prilika za razmjenu iskustava o pitanjima iz područja funkcioniranja lokalne samouprave, kao i za razmatranje mogućnosti uspostave prekogranične suradnje kroz neke od programa Europske unije.bratimljenje-dvd-a-1

bratimljenje-dvd-a2

"Zahvaljujem vatrgascima što su kroz svoje prijateljstvo povezali i općinske strukture dvaju područja gdje također postoji velik prostor za razvoj međusobne suradnje. Informacije koje smo danas imali priliku saznati od gradonačelnice Črnomelja, a vezano za korištenje pretpristupnih i strukturnih fondova EU, za nas su vrlo interesantne i značajne"- kazao je načelnik.

bratimljenje-dvd-a3
Prijateljstvo između ovih dvaju vatrogasnih društava razvilo se prije nekoliko godina preko DVD-a Duge Rese, bratskog društva i Popovače i slovenskog Črnomelja.

bratimljenje-dvd-3
Povelju o prijateljstvu i suradnji jučer su svečano potpisali predsjednik DVD-a Popovača Vlado Dutković i predsjednik PGD-a Črnomelj Pavel Zajc.
"Nadam se da će naše prijateljstvo ovim činom prerasti u još snažniju suradnju"- istaknuo je tom prilikom predsjednik popovačkih vatrogasaca Vlado Dutković.

bratimljenje-dvd-4

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.