kbk-moslavac-dudaric-mNa prvenstvu Hrvatske u ful kontaktu za seniore i juniore održanom u Zadru nastupilo je dvoje natjecatelja Kickboxing kluba 'Moslavac' iz Popovače. U juniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 75 kg, Silvio Đudarić osvojio je treće mjesto.

U prvoj borbi Đudarić pobjeđuje Luku Novosela iz Ivanić Grada rezultatom 3:0 te nastavlja s dobrim borbama u nastavku turnira. U drugoj borbi odlukom sudaca pobjeđuje Nikolu Markovića iz Splita rezultatom 2:1 i na taj način se plasira u polufinale državnog prvenstva. S dosta ozljeda Đudarić se u polufinalu suprostavio Marku Opšivaću iz Rovinja, ali nije uspio nametnuti svoj stil borbe te je Opšivać čitavo vrijeme kontrolirao meč i zasluženo pobjedio rezultatom 3:0. „Đudarić je ovim porazom osigurao brončanu medalju ali ostaje dojam da se većom borbenošću moglo i više napraviti u ovoj borbi"- ocjenjuje trener kluba Dražen Šalković.

kbk-moslavac-zadar1
U seniorskoj konkurenciji na ovom je natjecanju nastupio Mario Moravski u kategoriji do 67 kg, ali gubi prvu borbu od Renata Gogoševića iz Splita, osvojivši sedmo mjesto na državnom prvenstvu u ful kontaktu. „Obzirom da je Mariju ovo prvi meč u seniorskoj konkurenciji jer je do prošle godine bio junior, zadovoljan sam njegovim pristupom borbi. U ovom meču jednostavno nije bilo moguće napraviti više"- zaključuje trener Šalković.kbk-moslavac-zadar2
Sljedeći vikend športaši iz Popovače nastupit će na državnom prvenstvu u light kontaktu za juniore i semi kontaktu za starije kadete u Slunju.