Početna Vijesti Aktivnosti udruga Ostale udruge Održana skupština NK „Voloder“
Održana skupština NK „Voloder“
Srijeda, 09 Ožujak 2011 14:16

 

nk-voloder-skupstina2011m

Predsjednik NK „Voloder" Zdravko Bartolić 2010. je godinu ocijenio težom od prethodne, no, kako je rekao, to je bilo i očekivano pa Klub ispred sebe nije niti postavio prevelike ciljeve.

 

„Bazirali smo se prije svega na odgoj mladih i poboljšanje kvalitete svih triju ekipa, sve u cilju da Voloder vratimo tamo gdje mu je i mjesto, a to je bar 1. Županijska liga. Usprkos velikoj želji i činjenici da smo imali bodovnu prednost spram Banove, prvo smo mjesto izgubili. No stavili smo glave u hrpu i krenuli dalje u nove pobjede. Posložili smo glavne aktere Kluba, imamo tri izvrsna trenera, složnu upravu i, što je najvažnije, iznimno dobra sva tri uzrasta"- naglasio je Bartolić dodavši kako je NK „Voloder" sve aktivnosti na igralištu i oko njega realizirao sukladno planu. Kako je istaknuo, bez obzira na određene trzavice klub i dalje ima korektnu suradnju sa Siskom.

nk-voloder-skupstina2011-1

nk-voloder-skupstina2011-3
Pored ulaska u viši rang natjecanja, Planom rada za ovu godinu NK „Voloder" predviđa i sanaciju igrališta te uređenje ceste do istog. A da je igralište ovog kluba među najlošijima na ovom području, potvrdio je obraćajujući se okupljenima na skupštini i predsjednik općinske Zajednice športskih udruga Željko Kasik. „Unatoč aktualnoj financijskoj krizi vjerujem kako će NK „Voloder" uspjeti ostvariti nešto veća sredstva jer najviše radi s mladima"- rekao je Kasik. Zamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević najavio je kako se uskoro može očekivati početak sanacije ceste u Donjem Krivaju. „U okviru realizacije tog projekta pokušat ćemo riješiti i problem ove ceste do samog igrališta"- naglasio je Šarčević te čestitao klubu na uspješnom radu s djecom i mladima.nk-voloder-skupstina2011-2

nk-voloder-skupstina2011-4

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.