dvd-slatina-skupstina11mKako je istaknuto na izvještajnoj skupštini DVD-a Moslavačka Slatina, društvo u 2010. godini bilježi pet novih članova- dva omladinca i tri pionira.

 

Predsjednik DVD-a Moslavačka Slatina Ivan Kovačić konstatirao je kako je većinu planiranih aktivnosti društvo u prošloj godini izvršilo. „Uređenje sanitarnog čvora je u završnoj fazi no nismo uspjeli realizirati prenošenje zemljišta na kojem je izgrađen naš Vatrogasni dom i nadamo se da ćemo taj dio konačno riješiti u ovoj godini"- naglasio je Kovačić.

dvd-slatina-skupstina11-1
Rad DVD-a Moslavačka Slatina na ovogodišnjoj skupštini pohvalio je predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Popovača Zvonimir Kondres. „Posebnu pohvalu moram uputiti predsjedniku koji marljivo vodi brigu kako o svom društvu, tako i o selu u cjelini. Ovom prilikom apeliram na mlađe članove da snažnije pomognu ovom našem veteranu"- rekao je Kondres.

dvd-slatina-skupstina11-3
Zamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević je pozdravljajući skupštinu istaknuo kako DVD Moslavačka Slatina u svakom trenutku može računati na pomoć Općine pri rješavanju aktualnih problema, a što se prije svega odnosi na prijenos zemljišta na kojem je izgrađen tamošnji Vatrogasni dom.dvd-slatina-skupstina11-2