dvd-potok-skupstina-11-mIzmeđu ostalih aktivnosti realiziranih u prošloj godini, Upravni odbor DVD-a Potok je na ovogodišnjoj izvještajnoj skupštini posebno istaknuo potpisivanje ugovora o pružanju svojih usluga tvrtki SINACO, članici INA Grupe.

„Ispunjavanju svojih obveza definiranih ovim ugovorom pristupili smo s velikom odgovornošću. Zaposlili smo jednog vatrogasca, a s pokaznom vježbom koju smo odradili s našim navalnim vozilom i članovima Društva predstavnici Ine bili su vrlo zadovoljni. Sve potrebe tvrtke izvršili smo na vrijeme i s velikom preciznošću, a da smo kvalitetno odradili sve aktivnosti dokazuje i činjenica da smo sa SINACO-m potpisali ugovor i za ovu godinu"- naglasio je predsjednik DVD-a Potok Zlatko Gregurek pohvalivši ovom prilikom i odaziv članova na intervencije.dvd-potok-skupstina-11-3

dvd-potok-skupstina-11-4
Pozdravljajući skupštinu DVD-a Potok, predsjednik općinske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres čestitao je društvu na hrabrosti što su se odvažili krenuti u obavljanje dodatnih poslova te na taj način ostvariti veći prihod. „Uspjeh koji ste postigli u radu kao DVD koji nije stožerno društvo, može biti izuzetan primjer ostalim našim društvima. Općina Popovača ima razumijevanja prema potrebama vatrogastva i u tom segmentu prošle je godine izdvojila 1,7 milijuna kuna"- rekao je zamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević istaknuvši kako je uvijek zadovoljstvo posjetiti Potok jer se ovdje osjeti kvalitetna suradnja svih mjesnih udruga.

dvd-potok-skupstina-11-1