kuglacki-klub-ciglenica-mUnatoč otežanim uvjetima u kojima rade, Športski kuglački klub Ciglenica i u protekloj je godini ostvario zapažene rezultate.

 


Kako je na skupštini istaknuo predsjednik Kluba Zdenko Dal Ponte, kuglana kutinskog Športskog centra u kojoj dva puta tjedno održavaju treninge ne zadovoljava kriterijima natjecanja u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi. „Održavanje ove kuglane još uvijek nije na zadovoljavajućoj razini, osoblje iste nije prisutno, kugle su gotovo neupotrebljive,a učestale zastoje na automatima i čunjevima otklanjamo sami. Unatoč svemu navedenom, u posljednja je tri mjeseca cijena korištenja kuglane povišena čak 33 posto što smatramo nekorektnim. U Gradskoj dvorani u Novskoj koja zadovoljava kriterije natjecanja i adekvatno je održavana, nismo u mogućnosti dobiti slobodan termin za trening jer je ista u potpunosti bukirana"- upozorio je Dal Ponte dodajući kako bez sredstava koje ostvaruje od Općine Popovača Klub ne bi mogao djelovati. „Dobili smo informaciju kako se niti ove godine neće realizirati renovacija kutinske kuglane. No mi ćemo i dalje lobirati za ugradnju segmenata na toj kuglani odnosno zahtijevati zadovoljavanje uvjeta potrebnih za rang takmičenja"- rekao je Zdenko Dal Ponte, predsjednik Kuglačkog kluba Ciglenica koji trenutno broji 16 registriranih igrača te 14 boćara rekreativaca.kk-ciglenica-skupstina-2011-2
Pozdravljajući rad skupštine, tajnik Zajednice športskih udruga Općine Popovača Marijo Gospočić najavio je kako će Zajednica prema Općini uputiti zamolbu da se članovima Kluba odobre dodatna sredstva za podmirivanje troškova putovanja na takmičenja i treninge. Zamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević izrazio je veliku pohvalu Kuglačkom klubu Ciglenica za ozbiljan pristup radu koji se, kako je rekao, prepoznaje već i pri samom pogledu na njihova podnesena izvješća.

kk-ciglenica-skupstina-2011-1

kk-ciglenica-skupstina-2011-4