skupstina-rk-moslavac2011mNa jučerašnjoj skupštini ŠRK 'Moslavac' Popovača razriješeno je staro te imenovano novo rukovodstvo Kluba.

Kako je istaknuto, staro rukovodstvo je od njegova osnutka prije gotovo četiri godine, uspješno vodilo Rukometni klub 'Moslavac'. Između devet novoimenovanih članova Upravnog odbora, za predsjednika Kluba izabran je Goran Petreković, za tajnika Dario Keser.skupstina-rk-moslavac2011-1


skupstina-rk-moslavac2011-3

Podsjećamo, ŠRK Moslavac osnovan je 2007. godine na inicijativu nekolicine roditelja i uz podršku općinskih vlasti prerastao s početnih 30-ak članova do sadašnjih oko 130 članova. Treninzi Kluba održavaju se u Osnovnoj školi Popovača, a od nedavno i u Osnovnoj školi Ludina kao izdvojenom pogonu. Najveći problem u radu Klubu predstavlja nedostatak adekvatne dvorane. Obzirom da se trenira u školskim dvoranama koje nemaju dimenzije rukometnog igrališta, za službene utakmice članovi ŠRK 'Moslavac' koriste dvoranu u Križu. Unatoč navedenom problemu, Klub sa svojim selekcijama postiže iznimno kvalitetne rezultate, što se posebno odnosi na generaciju 1998-1999 godište koja je nadomak osvajanja plasmana u 1. međužupanijskoj ligi što im otvara mogućnost odlaska na državno prvenstvo Hrvatske polovicom svibnja ove godine.skupstina-rk-moslavac2011-4
U Klubu radi trojica trenera s licencama i edukacijom potrebnim za rad sa rukometašicama i rukometašima- Dario Keser, Dragomir Stambolija i Miroslav Lončarić. I u okviru jučerašnje skupštine oni su pozvali sve dječake i djevojčice koji žele trenirati rukomet da se jave u školske dvorane Popovača i Ludina svakim radnim danom u vremenu od 18.30 do 20.00 sati. Zahvalili su ovom prilikom na suradnji i potpori općinskim vlastima Popovače i Velike Ludine, ravnateljima osnovnih škola Popovača i Ludina te svim roditeljima koji nesebično pomažu u radu pojedinih selekcija kroz organizaciju prijevoza djece odnosno novčanim prilozima.

skupstina-rk-moslavac2011-5
Čestitajući članovima i upravi Kluba na ostvarenim rezultatima, općinski načelnik Josip Mišković izrazio je uvjerenje kako će ove godine započeti izgradnja nove sportske dvorane kojom će se riješiti problem nedostatka adekvatnih uvjeta za rad kako ŠRK 'Moslavac', tako i ostalih sportskih udruga na ovom području.

 

Završno Izvješće trenera ŠRK 'Moslavac' za 2010.