Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vijesti Željko Kasik novi predsjednik Općinske organizacije SDP-a

Najave

Željko Kasik novi predsjednik Općinske organizacije SDP-a
Subota, 26 Rujan 2009 13:21
Jučer, 25. rujna, održana je Izborna konvencija Općinske organizacije SDP-a Popovača, na kojoj je za novog predsjednika izabran Željko Kasik, a za potpredsjednika Željko Stančić.

Pozdravivši prisutne, Izbornu konvenciju otvorio je dosadašnji predsjednik OO SDP-a Popovača Ivan Pasanec, nakon čega su izabrana radna tijela i usvojen Poslovnik o radu Konvencije.
Pored članova OO SDP-a Popovača, Izbornoj konvenciji nazočili su i Zoran Vasić, potpredsjednik Županijske organizacije SDP-a Sisačko- moslavačke županije, Kristina Ričković-Rusan, zamjenica načelnika Općine Popovača, kao i predstavnici njihovih koalicijskih partnera- dr.Gojko Ivandić, predsjednik OO HNS-a Popovača, te Željko Greman, predsjednik OO HSU-a.
'U proteklom ste mandatu, koalirajući s HSP-om, učinili velik iskorak u demokraciji koji je rezultirao dobrom suradnjom. Isto je preslikano i na županijsku razinu, a što govori da su u politici prije svega bitni ljudi' kazao je Zoran Vasić istaknuvši odličnu suradnju Općine sa Županijom što se, kako je rekao, očituje u brojnim realiziranim projektima.
Kvalitetnu suradnju s OO SDP-a Popovača u svojim su pozdravnim riječima naglasili i svi ostali gosti ove Konvencije.


Pored pobjednika Kasika, za mjesto predsjednika OO SDP-a Popovača kandidirao se još samo jedan član Općinske organizacije te stranke, Damir Prpić.
Željko Kasik, koji je, uz pok.g. Novotu, 1997. godine osnovao odnosno bio prvi predsjednik popovačkog SDP-a, zahvalio je svim biračima na podršci te naglasio kako će OO SDP-a voditi u istom smjeru u kojem je ona do sada djelovala.
'Očekujem nastavak konstruktivne suradnje s postojećim koalicijskim partnerima, kao i vladajućim HSP-om u vidu reguliranja i službene potvrde o programskoj suradnji'- zaključio je novi predsjednik OO SDP-a Željko Kasik.
Ivan Pasanec, dosadašnji predsjednik popovačkog SDP-a odnosno predsjednik Općinskog vijeća ocijenio je kako je Izborna konvencija protekla u tolerantnom tonu.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.