Početna Vijesti Aktivnosti udruga Poljoprivreda Uoči Dana meda održan medni doručak u centru Popovače
Uoči Dana meda održan medni doručak u centru Popovače
Petak, 04 Listopad 2019 11:59

medni doručak 6 mUdruga pčelara 'Lipa' danas je na štandu postavljenom u središtu Popovače pripremila 'Medni doručak' u okviru kojeg su građani imali priliku kušati tradicionalni jutarnji obrok na bazi meda.


Pored kukuruznog kruha sa maslacem i medom te čaja sa medom, posjetiteljima se ponudila i degustacija različitih vrsta meda i ostalih pčelinjih proizvoda.
Središnji dio manifestacije održat će se 5. listopada od 14.00 sati u Domu kulture Popovača. Očekuju nas predavanja na temu proizvodnje pomoćnih zajednica – Igor Petrović, Pčelinji proizvodi i njihovo korištenje u svakodnevnoj prehrani za očuvanje zdravlja – apiterapijsko savjetovalište – Gordana Hegić i aktivnosti u HPS-u – Dražen Kocet.
U 18.30 sati održat će se otvaranje manifestacije uz dodjelu diploma za ocijenjeni med, podjelu poklon paketa djeci, razgledavanje štandova i dječjih radova na temu pčelarstva te degustacija hrane i kolača s medom.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.