Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura KUD Potočanka organizirao dječji maskenbal te održao godišnju sklupštinu
KUD Potočanka organizirao dječji maskenbal te održao godišnju sklupštinu
Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 14:45

fasnik potok mKud Potočanka organizirao je dječji fašnik u Potoku.

Pored domaćina, na maskenbalu su sudjelovali i gosti, članovi kulturno- umjetničkih društava iz Osekova, Velike Ludine i Volodera, a posebno zanimljiv dio veselog programa bilo je paljenje Fašnika.

KUD Potočanka proteklog vikenda održao je i redovnu godišnju skupštinu Društva na kojoj je predstavljeno Izvješće o radu za 2018. te usvojen plan rada za ovu godinu. U okviru osvrta na rad tijekom prethodnog razdoblja, predsjednica KUD-a Ljiljana Masnjak je među ostalim aktivnostima podsjetila na uspješno organizirano 16. tradicionalno Nikolinje kao i 26. Marijanske susrete u Potoku. „KUD Potočanka prošle godine bilježi i zapaženo sudjelovanje na državnoj smotri u Kutini kao predstavnik Grada i Županije“- napomenula je predsjednica.

Skupštinu KUD-a Potočanka je ispred Grada Popovače pozdravio zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić izrazivši posebne pohvale društvu za njihov veliki trud kojeg ulažu u rad s djecom.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.