vatrogasni kup antun brlaković 7 mU okviru programa obilježavanja Dana Grada Popovače održan je 21. po redu Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je na prostoru Sportskog parka 'Moslavac' organizirala Vatrogasna zajednica Grada Popovače.


Susretu se ove godine odazvalo 70-ak ekipa , članova dobrovoljnih vatrogasnih društava iz svih krajeva Hrvatske, od čega njih 15 iz VZG Popovača. Svi oni natjecali su se u dvije discipline. S područja Grada Popovače u dječjoj konkurenciji po ukupnom plasmanu najbolji se pokazao DVD Donja Gračenica s osvojena dva prva mjesta i jednim trećim mjestom, dok je kod mladeži to bila ekipa iz DVD-a Potok s osvojenim trećim mjestom.
Dobrodošlicu je natjecateljima i njihovim voditeljima izrazio je predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres, a pozdravne riječi uputili su im i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković i zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, a koji su zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Popovače Ivicom Keserom i predsjednikom Vatrogasne zajednice SMŽ Mijom Brlečićom podijelili pobjedničke pehare najuspješnijim ekipama.


Rezultati natjecanja