Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Vatrogasni kup 'Antun Brlaković' okupio preko 800 djece i mladeži
Vatrogasni kup 'Antun Brlaković' okupio preko 800 djece i mladeži
Utorak, 02 Srpanj 2019 08:33

vatrogasni kup antun brlaković 7 mU okviru programa obilježavanja Dana Grada Popovače održan je 21. po redu Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je na prostoru Sportskog parka 'Moslavac' organizirala Vatrogasna zajednica Grada Popovače.


Susretu se ove godine odazvalo 70-ak ekipa , članova dobrovoljnih vatrogasnih društava iz svih krajeva Hrvatske, od čega njih 15 iz VZG Popovača. Svi oni natjecali su se u dvije discipline. S područja Grada Popovače u dječjoj konkurenciji po ukupnom plasmanu najbolji se pokazao DVD Donja Gračenica s osvojena dva prva mjesta i jednim trećim mjestom, dok je kod mladeži to bila ekipa iz DVD-a Potok s osvojenim trećim mjestom.
Dobrodošlicu je natjecateljima i njihovim voditeljima izrazio je predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres, a pozdravne riječi uputili su im i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković i zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, a koji su zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Popovače Ivicom Keserom i predsjednikom Vatrogasne zajednice SMŽ Mijom Brlečićom podijelili pobjedničke pehare najuspješnijim ekipama.


Rezultati natjecanja

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.