Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Najava za 'Voloderski kotlić' i 2. Memorijalni maraton u sjećanje na poginule branitelje
Najava za 'Voloderski kotlić' i 2. Memorijalni maraton u sjećanje na poginule branitelje
Petak, 09 Kolovoz 2019 12:27

Jumbo kotlić i turnir 2019 021 mUdruga Voloderska jesen i Udruga branitelji Hrvatske SMŽ upućuju svim građankama i građanima poziv za sudjelovanje na manifestaciji „Voloderski kotlić" i 2. Memorijalni maraton u sjećanje na poginule branitelje koji će se održati u Voloderu 24. kolovoza 2019. godine.


U sklopu manifestacije tradicionalno se održava natjecanje u kuhanju gulaša - Voloderski kotlić i malonogometni turnir pod nazivom „Ulica protiv ulice" te turnir u paintballu, kao i 2. Memorijalni maraton u sjećanje na poginule branitelje Domovinskog rata.
„Za vrijeme manifestacije u Voloderu za vaše osvježenje će se pobrinuti vinarija Trdenić sa svojim vinima, a cijelo vrijeme manifestacije zabavljat će vas Tamburaški sustav"-poručuju iz organizacije.

 

Program 

 

Maraton plakat 2019 1 2

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.